úterý 28. března 2017

Daruji čichové buňky

Že Teo je variabilní jméno a jde naroubovat téměř na všechno, jsem už zmiňovala. Ronald, bohužel, takhle zábavný není. Věřím, že tady hraje jistou roli nomen omen. Teo, neposedný pes s mimikou oscarového herce a pak Ron s výrazovými prostředky Kristen Stewart.

Jediné, co se nám povedlo, je Magneteovi pořídit parťáka - Wolverona. Vzhledem k jeho vražedným drápům, které pro pamlskek rvou i kusy kůže z rukou, ve kterých se nechází, to nemohlo být trefnější. Nic dalšího se nikdy nepovedlo, až doposud…

"Jak je možný, že Ronald páchne o tolik víc, když žerou to stejný?" Aneb když se domácí párty promění v boj o život. Jako jo, sice 90% našich přátel má židovsky tvarované nosy, máme je i my s Ondrou, ale plynování ve 21. století je prostě trochu přes čáru. Cykron B.

Bylo to asi před 14 dny, kdy jsem usoudila, že mě ty jejich spokojené obličejíky drásají a z Tea se stal Umyteo. Z Ronmadůra opět jen Ron. Přesto, že si to Odéron užíval, protože teplo, péče a masáž, nezůstalo to bez odvety.

Kromě smradu se přidalo nezřízené drbání a kousání srsti. Ok, to už asi nebude úplně v pořádku, výlet k veterináři tě nemine. "Poslední dobou se dost drbe." "A nesmrdí i víc?" Ne, nesmrdí, je jen přirozeně aronmatický.


Veterinář otevřel okno. Proč? Protože Yperon se brzy chystal udeřit v plné síle. Ta biologická zbraň měla totiž ucpané prdelní žlázy. To, co z něj šlo dny předtím, by se dalo pomalu nazvat parfémem. Jsou věci, které prostě zažít nechcete, tohle je jedna z nich.

Ale jinak jsou to chlapci rozkošní.




Žádné komentáře:

Okomentovat