úterý 30. srpna 2016

Vořeši v obrazech

Byla bouřka, psi se nevyspali, my se nevyspali taktéž. V rámci prevence jsme zavřeli okna, aby přicházející bouřku neslyšeli. To i za cenu, že jsme málem pošli vedrem. Co šlo, to jsme zatáhli, aby nemohli v němé hrůze sledovat blesky a utrápenými pohledy nám dávat najevo, ať to sakra vypneme. Jako poslední opatření jsme pustili hudbu. Tohle kombo by zabralo možná i dobře, kdyby se ovšem bouřka nehnala přímo nad naším barákem. To by nepřehlušil ani deathmetalový koncert.

Okolo půlnoci nás Ronald poctil návštěvou. Dveře si umí otvírat profesionálně. Teo zatím narážel do ostatních dveří a já čekala, kdy uslyším zvuk padajících střepů. Přikryla jsem si hlavu polštářem a nechala pana Darwina konat. Po chvíli i Teo zjistil, že do ložnice je otevřeno a narval se do postele. Nikdy nechodí do postele. Kdybychom ten den nebyli na veterině s tím, že se drbe jak o život, možná bych z toho nebyla tak napruzelá. Ale když už se nechal pokousat blechou, mohl by si to laskavě nechat pro sebe, já za to zaplatila už na veterině. Nevěřili byste, kolik se dá nechat na veterině za alergickou reakci na bleší kousnutí.

"Voříšci jsou nejvěrnější." Ne, odejde s každým, kdo má žrádlo.
"Voříšci jsou nejvděčnější." Ne, jen doufají, že z vás upadne pamlsek.
"Voříšci jsou nejchytřejší." Ne, opět stačí žrádlo a pak náhodně dělají něco, co si myslí, že se po nich chce, aby vám ten pamlsek upadl.
"Voříšci jsou nejzdravější." Můj veterinář nesouhlasí.

Jenže když už se k nám tak přidal na postel, zhmotnil v sobě malou černou díru a nešlo s ním pohnout. Jeho 20 kilo najednou vůbec neodpovídalo realitě. Oba jsme se ho snažili dostat dolů, ale nehnul se ani o kousek.

A aby byl vesmír zas v rovnováze, měli jsme z nich teď pro změnu srandu my.






A tady klasický Teo, ne že by se snažil dostat míček, bude se snažit o to, aby ho nedostal Ronald.


Tak nějak náhodou jsem zabrousila na blog Wooden peace, kde byl návod na to, jak naučit psa skákat do náruče. Moc jsem Teovi nevěřila, ale hleďte! Poškrábané nohy/ břicho/ ruce, modřiny a namožnené svaly za to stojí.

Žádné komentáře:

Okomentovat