úterý 14. června 2016

V(d)ěčný zdroj zábavy

Internetové diskuze byly vždycky zdrojem škodolibého potěšení. Komentáře pod články na novinky.cz otvírám jen, když mám deprese z toho, že jsem v životě ještě nic nedokázala, vždy se pak cítím aspoň inteligentní a ve spojení s realitou. Taková léčba šokem.

Na vinted.cz jsou diskuze mnohdy výživnější.

"Mohu otěhotnět, když jsem měla nechráněný sex?"

"Mám otevřenou zlomeninu, myslíte, že bych s tím měla k lékaři?"

"Přítel mě bije, mám mu dát šanci? Jinak je hrozně hodný."

"Přítel se dívá na porno, je to podvádění?"


Poslední zajímavé téma bylo o poštolce, která hodiny a hodiny seděla na parapetu. Vypadala zdravě, leč odletět se jí nechtělo. Slečna se ptala, co s tím. Normální rady, aby zavolala záchrannou stanici a zeptala se tam, se tam naštěstí objevovaly hojně, zbytek byl ovšem velmi výživný.

"Hlavně pozor, i když je malá, tak ze strachu může zaútočit a vyklovat ti oči." Ne asi, poštolka, roztomilý zabiják. Nejdřív na vás nevinně zírá, a když ácháte nad její křehkou roztomilostí, rozletí se, křídly si přidrží vaši hlavu a začne vám bez milosti klovat do očí, dokud tam nezbydou prázdné jamky.

"Pravidlo číslo jedna: nesahat. Ať najdeš jakýkoli zvíře/mládě, pokud není vyloženě zraněný, nesahat, nemusí bejt opuštěný, rodič může být jen pryč a pokud to zvíře osaháš, už se k němu nevrátí." Ale notak, pták není savec, tam mu můžete mladý osahat a poprskat, jak se vám zlíbí, bude mu to šumák. Jen asi není dobré mít hobby, které spočívá v sahání na cizí ptáky.

Rada stejné slečny: "Jako první pomoc každopádně souhlasím dát mu poblíž misku s vodou, případně nějaké ovesné vločky, zrní nebo ulovit žížalu - třeba má hlad." Protože makrobiotická strava už se stala populární i v dravčích kruzích. Kdo by žral myši, to je mainstream. K vločkám bych doporučila ještě trochu ovoce.

"Prej nesahat, minulý týden jsem myla okna a přistála mi na ruce, už tu máme dvě, protože to lidi krmí." Ok, že důchodci krmí holuby, na to jsme si všichni zvykli, ale pohled na důchodce, co kolem sebe rozhazuje kusy masa? Leda, že by bylo v kaufu v akci.


Dřív jsem trochu přičichla k sokolničení, nejsem odborník, ale stále mám něco, co většině obyvatel chybí - selský rozum a schopnost používat google.


Jsem k narozkám dostala kreslící náčíní, tak se jdu naprosto mimo téma pochlubit


Žádné komentáře:

Okomentovat